New York Public Library

I går dro jeg til New York alene bare for å prøve det ut. Det var skikkelig ålreit og jeg følte at jeg fikk litt godt pusterom bare til å se, oppleve og føle på hele byen. Jeg var innom biblioteket, noe jeg absolutt ikke angrer på. Det må være det fineste bygget jeg har vært inne i noen sinne. Det var så utrolig stort og fint of stemningen på biblioteker er jo alltid helt spesiell i utgangspunktet. Da jeg gikk ut igjen bare tuslet jeg bortover før jeg tok en taxi til Central Park hvor jeg satte meg for å tegne på noe jeg har meldt meg på på skolen som heter "memory project" hvor vi skal tegne et barn som har mistet foreldrene sine også får barnet tegningen når vi er ferdige. Jeg vil virkelig at den skal bli bra!

Må bare si at jeg savner dere hjemme masse, men nå er jeg faktisk over halvveis! Sees snart alle sammen♥

 

♥ Anna 

Chinatown & BrooklynHei! Dette er bilder fra lørdagen. For første gang prøvde vi å ta subway og dro til det vi trodde var så nære brooklyn bridge som mulig. Det viste seg at vi måtte gå igjennom hele chinatown før vi kom oss dit, men det gjorde jo ingenting å se litt der også! Det var bare jeg, Julianne og Ingrid som var spreke nok til å gå over hele broen og det var definitivt verdt det! For en utsikt. Da vi kom over prøvde vi å finne et sted å spise så fort som mulig og fant en skikkelig bra italiensk restaurant! Ææ, pizzaen var i alle fall skikkelig god! Til tross for at vi klarte å ta subwayen til Harleem før vi tok den tilbake til manhattan på veg hjem, gikk det bra tilbake også.  Det var en utroolig koselig dag! Vi avsluttet den med å se på the notebook og spise popcorn♥♥♥

 

♥ Anna

oppsummering

Denne helgen har vært så utrolig koselig! Den startet med at mange av oss dro ned til Tarrytown for å spise på fredag også bare surret vi litt rundt før det endte med at jeg og Ingrid ble sittende på Coffee Labs (stamkunde #1 og #2) mens de andre gikk opp igjen til skolen. Der var det live musikk med to unge artister som var skikkelig flinke! Vi møtte også to amerikanske elever fra en annen skole og ble sittende å snakke med de kjempelenge der inne. På lørdag dro vi til Soho i New York, spiste frokost på et bakeri, satt og snakket på noen benker og bare gikk rundt og opplevde ett nytt sted. Det er det jeg elsker mest med å være her. Nå har jeg vrkelig fått søndagsfølelsen med hettegenser, musikk og pc og jeg bare slapper helt av. Det er godt!

 

♥ Anna

universiteter, cruise og gatemusikk

Her kommer flere bilder fra vakre Boston! Jeg fikk faktisk utrolig sansen for denne byen hvor atmosfæren var rolig og avslappet, men livet samtidig blomstret i gatene og hvor det var koselige restauranter, platebutikker og selvfølgelig store og fine skoler og universiteter i hver bydel. Jeg skal tilbake. 

I dag hadde vi PSAT som er en test for å sjekke hvordan vi ligger ann i forhold til den ordentlige SAT-prøven som er et opptakskriterie for å komme inn på universiteter i USA. Den gikk egentlig som forventet ikke særlig bra siden jeg valgte å ikke ta det så seriøst og øvde ikke i forkant heller. Den teller ikke og jeg satset ikke akkurat på å komme blandt de 5% beste i amerika som får stipend. Jeg tar livet som det faller seg! Om jeg så skulle finne ut at jeg vil studere her, så kan jeg heller prøve å fokusere mer på det da. 

Må bare si til alle hjemme at jeg er virkelig glad for at jeg fikk muligheten og tok sjansen på å dra hit. Til tross for hard skole, stressende hverdag og en økende kaffe-avhengighet for hver dag som går har jeg opplevd så utrolig mye som jeg føler at jeg har vokst så mye allerede og jeg har jo bare vært her i litt over en måned! Elsker følelsen av å stå på egne ben og jeg har virkelig åpnet meg for helt nye tanker som jeg ikke ville kommet på med mindre jeg hadde vært her. 

I morgen begynner vi på igjen med vanlig skole, så får vel prøve å få meg litt søvn før det.

 

♥ Anna

Boston

Heii! Nå har vi akkurat kommet hjem fra skoletur til Boston som egentlig gikk mest ut på å se på skoler vi ikke kommer inn på som Boston University, Harvard og MIT. Haha. selv om vi ikke var der i mer enn tre dager fikk jeg i alle fall sett nok til å føle på den gode atmosfæren og se meg litt rundt og jeg elsket det! Nesten litt småteit å si det, men jeg følte nesten at jeg likte meg bedre der enn i New York. Jeg er usikker på hva som gjorde det, men det var bare så koselig der. I tillegg har vi opplevd å kjøre en turistbuss som vi kjørte rett ut i vannet med og den ble til en båt, sovet i store gode senger og hatt et rent bad i noen dager og vi var også på et stort cruise-skip hvor vi fikk god middag og hvor steningen var på topp. Det eneste som var dumt var egentlig at vi hadde alt for lite fritid til å oppleve byen på egenhånd, men jeg har allerede bestemt meg for å reise tilbake en gang! 

Deler turen to eller tre fordi jeg har veldig mange bilder så det kommer flere i neste innlegg!

 

♥ Anna

siden sist
Unnskyld for fraværet, men jeg har prioritert søvn de siste dagene fordi det har jeg virkelig trengt! Denne lørdagen dro vi inn til Manhattan igjen og var inne i den største kostymebutikken jeg noen gang har vært i i alle fall! Det var såå mye utvalg, men såå dyrt, så vi skal se om vi finner en billigere neste helg. Vi var også i Central Park igjen. Det er sååå fint der!

De siste dagene har jeg fortsatt gjort skolearbeid, men jeg har kommet inn i noen slags rutiner så det er virkelig ikke så ille lenger! I dag hadde jeg faktisk veldig lite og var ferdig allerede klokka 10! Haha, okei når jeg skriver det sånn forstår jeg hvor mye mer vi faktisk har nå enn jeg noen gang har hatt tidligere. Det er sykt å tenke på at jeg har vært her en måned! Med alle opplevelsene føles det som om jeg har vært her en evighet, samtidig som ukene flyr avgårde og det er bare to måneder til juleferie! Herregud, jeg føler at jeg har vokst så mye både som person og med skole bare på denne måneden, så er spent på hvordan det blir til neste sommer. (Hvis jeg holder ut så lenge) - tuller. Nå skal jeg sove og forberede meg mentalt på biologi og engelskprøve i morgen og psyke meg opp til å øve mot supervanskelig kjemiprøve på torsdag. God natt!

 

♥ Anna

kort update

Har verdens beste romkamerater, men bare Cartoon var villig til å bli tatt bilde av. I dag har vært en bra dag til tross for at den heter "mandag" haha. Jeg elsker "Literary Magazine" klubben, det er så utrolig koselig og læreren vår der er fantastisk! Nå skal jeg sove og glede meg til frokosten i morgen. Jeg er fornøyd med maten jeg, til tross for alle som klager :) God natt, håper dere nyter høstferien der hjemme!

 

♥ AnnaAnna, 18
EF Academy, New York. (2013-2014)

Fana Folkehøgskole, Bergen. (2015-2016)

arkiv

 • August 2015
 • Juli 2015
 • Juni 2015
 • November 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013

 • kategorier

 • Belgia
 • Bergen
 • Hjemme
 • New York
 • Nicaragua

 • lenker

  tumblr
  twitter
  weheartit

  hits